Decodarea Radiourilor și Casetofoanelor Alfa Romeo

În această secțiune, vă oferim posibilitatea de a obține online codul original de deblocare pentru echipamentele audio Alfa Romeo, cum ar fi radiouri, sisteme de navigație auto, CD-uri, DVD-uri, playere MP3 sau casetofoane auto. Pentru a iniția procedura de decodare a radiourilor Alfa Romeo, trebuie să identificați seria dispozitivului pe care doriți să-l deblocați. După ce ați identificat seria dispozitivului audio Alfa Romeo, vă rugăm să completați formularul de mai jos cu toate detaliile solicitate și să plasați comanda de decodare. Menționăm că realizăm exclusiv decodări online bazate doar pe seria dispozitivului, fără a interveni fizic sau hardware asupra acestuia. Astfel, nu vă veți expune riscului de a rupe sigiliul sau a pierde garanția dispozitivului.

Dacă aveți o altă formă de serie care nu este disponibilă în lista de mai jos, vă rugăm să ne contactați pentru a găsi o soluție împreună.

Nota importantă: Unitățile audio „Magneti Marelli” nu pot fi decodate online.

Decodarea Radiourilor Casetofoanelor Auto Alfa Romeo

Pentru a obține codul de deblocare pentru radiourile casetofon auto Alfa Romeo, avem nevoie doar de informațiile solicitate în formularul de mai sus. Nu vă vom cere alte detalii tehnice sau financiare. Pentru întrebări precum: „Mă puteți ajuta să extrag radioul din bord?”, „Cum plătesc?”, „Aveți nevoie de radioul meu pentru decodare sau doar de seria lui?”, vă rugăm să consultați secțiunea de Întrebări Frecvente.

Decodarea Radiourilor CD Alfa Romeo – Cod Radio Alfa Romeo

Pentru a decoda un sistem audio original Alfa Romeo, care poate fi un casetofon auto, DVD, CD, navigație, player, radio sau MP3, avem nevoie de seria sistemului audio. Această serie este întotdeauna specificată de producătorul Alfa Romeo pe eticheta dispozitivului. În această secțiune, vă prezentăm cea mai simplă metodă de identificare a seriei radioului.

Extragerea Radioului

Procedura de extragere a casetofonului poate fi realizată cu ajutorul unor chei speciale de extragere. Aceste chei pot fi achiziționate la magazine specializate în electronică/auto sau online. Pentru a extrage unitatea audio, introduceți cheile în găurile destinate extragerii până când auziți un clic, ceea ce înseamnă că piedica a fost deblocată. După ce piedica a fost deblocată, casetofonul se poate extrage cu ușurință.

În imaginea alăturată este prezentat un radio-cd player Alfa 939 MP3, pe care se pot observa găurile destinate extragerii și poziția acestora, precum și cheile necesare extragerii. Unii clienți au reușit să extragă unitățile audio cu ajutorul a patru cui pentru lemn cu dimensiunile: Diametru = 3mm, Lungime = 80mm (3 x 80mm). Dacă nu aveți astfel de cui în gospodărie, cu siguranță le puteți achiziționa de la cel mai apropiat magazin de construcții. Pentru a extrage radioul, se va folosi câte un cui pentru fiecare gaură. Odată ce unitatea audio a fost extrasă, veți găsi seria pe etichetă, iar în unele modele, seria poate fi gravată sau ștanțată pe tabla radioului.

Decodarea Etichetelor cu Serii ale Radiourilor Alfa Romeo

În fotografie este prezentată eticheta de pe un Radio CD Blaupunkt dintr-o mașină Alfa Romeo 159 din 2008. Se poate observa cu ușurință seria, care este încadrată în chenarul roz. Scopul prezentării acestui exemplu este să vă arate cum să identificați singuri seria sistemului audio montat pe mașina dvs. Alfa Romeo.

Este esențial să aveți seria unității audio din Alfa Romeo pentru a putea efectua decodarea online. Fără serie, decodarea nu este posibilă.

Cum Introduceți Codul Radio la o Alfa Romeo?

Pentru a debloca un sistem audio original Alfa Romeo, cum ar fi un CD, MP3, radio, navigație, casetofon auto, player sau DVD, trebuie să introduceți codul de deblocare, care acționează ca o măsură de securitate, asemănătoare cu PIN-urile telefoanelor mobile. În această secțiune, vă prezentăm cea mai frecventă metodă de introducere a codului de deblocare pentru radiourile CD OEM Alfa Romeo.

  1. Porniți radioul, iar pe ecran va apărea „CODE”, urmat de ” – – – – „.
  2. Tastați butoanele corespunzătoare cifrelor codului.
    • De exemplu, dacă codul radioului este 5241, apăsați butonul 5, apoi butonul 2, urmat de butonul 4, apoi butonul 1. În mod automat, playerul CD se va debloca și va porni primul post de radio scanat.

Informații importante

Evitați introducerea repetată a codului de deblocare în mod incorect, deoarece riscați blocarea permanentă a sistemului audio!

Fiecare radio OEM Alfa Romeo are propriul său cod, așadar codul de la un alt vehicul sau unitate audio similară nu va funcționa pe mașina dvs.

Realizăm decodări pentru aproape toate modelele Alfa Romeo, inclusiv cele mai recente unități audio.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *