Decodare și Deblocare Radio Casetofoane Auto Dacia

Bine ai venit în secțiunea noastră specializată în decodare și deblocare radio casetofoane auto Dacia! Aici poți recupera online codul original de deblocare pentru diverse echipamente audio Dacia, inclusiv dvd-uri, cd-uri, playere, casetofoane, radiouri sau mp3 auto. Procedura este simplă: identifici seria dispozitivului Dacia pe care dorești să-l decodezi, completezi formularul nostru cu detaliile solicitate și plasezi comanda. Realizăm decodări exclusiv online, bazate doar pe seria dispozitivului, fără intervenții fizice sau hardware care să afecteze sigiliul sau garanția dispozitivului.

Cum funcționează:

  1. Identifică seria dispozitivului audio Dacia pe eticheta radio-ului.
  2. Completează formularul de mai jos cu toate detaliile necesare.
  3. Plasează comanda de decodare.
Generați codul radio

Generați codul radio
Realizăm decodări pentru o gamă largă de modele Dacia, inclusiv Dokker, Pick Up, Logan Pick-Up, Duster, Logan, Lodgy, Sandero.

Cum extragi radio-casetofonul din bord:

Varianta A:

  • Dacă unitatea audio are 4 orificii în cele 4 colțuri, utilizează cheile dedicate PC5-83 pentru a decupla piedica și extrage radio-casetofonul.
  • În lipsa cheilor speciale, poți încerca metoda cu 4 cuie de dimensiunile: Diametru = 3mm, Lungime = 80mm.

Varianta B:

  • Dacă unitatea audio nu are orificii în colțuri, scoate ornamentul din jurul radio-casetofonului, desurubează cele 4 suruburi și extrage apoi dispozitivul.

După extragere, pozează etichetele lipite pe tabla radio-ului, unde vei găsi seria dispozitivului. Ulterior, remontează radio-casetofonul în bord și completează formularul de mai sus pentru a iniția procesul de decodare.

Bine de știut:

  • Introducerea codului radio într-o Dacie se realizează simplu, apăsând butoanele de la 1-6 în ordinea specificată.
  • Dacă codul de deblocare este introdus greșit de mai multe ori, radio-casetofonul se va bloca temporar. Așteaptă 1-2 ore pentru deblocare sau mai mult, în funcție de numărul de încercări nereușite.

Dacă ai întrebări suplimentare sau un alt format de serie, nu ezita să ne contactezi! Suntem aici să te ajutăm să deblochezi și să decodezi dispozitivul tău Dacia fără bătăi de cap. Vizitează și secțiunea de Întrebări Frecvente pentru mai multe informații.

Decodare simplă, fără complicații! Așteptăm cu nerăbdare să te ajutăm să redobândești controlul asupra sistemului audio al mașinii tale Dacia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *