Decodare Sisteme Audio Renault Online – Simplu și Rapid

Oferim un serviciu online de înaltă eficiență pentru decodarea sistemelor audio Renault, inclusiv mp3, casetofoane, radio, navigații, DVD-uri, CD-uri auto și playere. Procesul nostru simplificat necesită doar seria dispozitivului audio pentru a recupera codul unității.

Cum Funcționează Serviciul Nostru de Decodare Renault?

  1. Identificarea Seriei Dispozitivului: Este esențială seria dispozitivului audio pentru inițierea procedurii de decodare.
  2. Procesul de Decodare: Completați formularul de pe site cu seria dispozitivului și plasați comanda. Decodările se fac exclusiv online, fără intervenții fizice, astfel încât garanția dispozitivului rămâne intactă.
  3. Asistență pentru Serii Dificil de Identificat: Dacă seria dispozitivului nu este standard, contactați-ne pentru asistență personalizată.

Ghid de Extracție a Unității Audio Renault

Pentru a accesa seria dispozitivului audio, este adesea necesară extragerea acestuia din bord. Vă oferim trei metode de extracție:

  • Varianta A: Pentru unități cu 4 orificii în colțuri, folosiți chei dedicate sau cuie pentru lemn de 3mm x 80mm.
  • Varianta B: Pentru unități cu 2 orificii în linie, folosiți chei dedicate sau pile de unghii.
  • Varianta C: Pentru modele după 2012, fără orificii dedicate, scoateți ornamentul din jurul radioului și desurubați cele 4 șuruburi.

Introducerea Codului de Deblocare în Sistemele Audio Renault

Instrucțiunile detaliate pentru introducerea codului de deblocare sunt disponibile pe site, inclusiv metode prin butoanele de pe radio sau comenzile de pe volan.

Despre Blocarea Temporară a Sistemelor Audio Renault

Dacă codul este introdus greșit de mai multe ori, sistemul se blochează temporar. Acesta se deblochează după 1-2 ore de funcționare continuă.

Modele Renault Compatibile cu Serviciul Nostru de Decodare

Oferim decodări pentru aproape toate modelele Renault, inclusiv Grand Scenic, Megane, Clio și multe altele. De asemenea, lucram cu unități audio de la producători precum Becker, Continental și Philips.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *