Decodare Radio Renault – Obțineți Codul Original de Deblocare Online

Serviciul nostru online de Decodare Casetofoane auto Renault este soluția ideală pentru posesorii de sisteme audio Renault care doresc să le decodeze. Indiferent dacă este vorba de un mp3, casetofon, radio, navigație, dvd, cd auto sau player, recuperarea codului unității audio este esențială și necesită identificarea seriei dispozitivului audio.

Decodări Radio Casetofoane auto Renault

În această secțiune, puteți obține online codul original de deblocare pentru echipamentul audio Renault, inclusiv mp3-uri, casetofoane, radio-uri, navigații, dvd-uri, cd-uri auto sau playere. Pentru a iniția procedura de decodare a radioului Renault, identificați seria dispozitivului ce urmează a fi decodat și completați formularul de mai jos pentru a plasa comanda de decodare. Realizăm decodări exclusiv online, doar după serie, fără intervenție fizică asupra dispozitivului.

Cum extrageți radio casetofoanele auto Renault?

Pentru a extrage un sistem audio Renault, aveți nevoie de seria sistemului audio, trecută întotdeauna de producător pe eticheta radioului. Prezentăm 3 variante de extragere a radio casetofonului din bord:

 1. Varianta A: Utilizarea cheilor dedicate PC5-83 sau cuie pentru lemn.
 2. Varianta B: Utilizarea cheilor dedicate PC5-132 sau pile de unghii.
 3. Varianta C: Extragerea radioului din bordul Renault fabricat după 2012, care necesită desurubarea ornamentului din jurul radioului.

Odată ce ați extras radioul din bord, fotografiați etichetele lipite pe tabla radioului pentru a identifica seria dispozitivului.

Cum introduceți codul la un radio Renault?

 1. Varianta cu butoane de la 1-6:
  • Apăsați repetat butonul corespunzător cifrei până când apare pe ecran.
  • Confirmați codul apăsând butonul corespunzător cifrei timp de 5 secunde.
 2. Varianta cu comenzi pe volan/joystick:
  • Folosiți „Rotița” pentru a selecta cifrele și confirmați codul.

Radio / CD / Casetofon Renault Blocat Temporar

Dacă codul de deblocare este introdus greșit de mai multe ori, radioul va intra în sistem de autoprotecție. Pentru a-l debloca, țineți radioul pornit timp de 1-2 ore, în funcție de numărul de încercări esuate.

Bine de știut

Realizăm decodări pentru aproape toate modelele Renault, inclusiv cele mai recente unități audio precum Becker Traffic Pro, Famar, Continental, Lg, Blaupunkt, Philips, Humax, Bosch, VDO, Daewoo, Becker Carminat Navigation.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *