Cod radio BMW: Cum să îl obții dacă l-ai pierdut sau l-ai uitat

Ai un radio BMW în mașină și ai uitat sau ai pierdut codul de deblocare? Nu-ți face griji, nu ești singurul în această situație. Codul de deblocare este un cod de securitate care este necesar pentru a activa radioul după ce acesta a fost scos din mașină sau dacă a fost resetat.

Există două modalități de a obține codul de deblocare pentru radioul tău BMW:

  • De la dealerul BMW

Acesta este cel mai simplu mod de a obține codul de deblocare. Dealerul BMW va avea acces la baza de date a codurilor de deblocare și va putea să-ți furnizeze codul gratuit sau contra unei taxe.

Site-ul codradio.ro oferă un serviciu de recuperare a codului de deblocare pentru radiouri BMW. Pentru a obține codul, trebuie să furnizezi următoarele informații:

* Marca și modelul mașinii
* Numărul de serie al radioului

Site-ul codradio.ro folosește o bază de date de coduri de deblocare pentru a găsi codul potrivit pentru radioul tău. Serviciul este disponibil 24/7 și costă doar 20 de lei.

Concluzie:

Dacă ai uitat sau ai pierdut codul de deblocare pentru radioul tău BMW, ai două opțiuni pentru a obține codul: de la dealerul BMW sau de pe site-ul codradio.ro. Serviciul de recuperare a codului de deblocare de pe site-ul codradio.ro este o opțiune rapidă și convenabilă, la un preț accesibil.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *