Cod Deblocare Renault: Obțineți-l Rapid și Ușor!

Soluția pentru Codul de Deblocare Renault

Ai nevoie de ajutor pentru a obține codul de deblocare pentru radio-ul Renault? Ești în locul potrivit! Descoperă cum poți obține codul de deblocare și să te bucuri din nou de muzica preferată în mașina ta.

Procedura pentru Aflarea Seriei Radio

Pentru a decoda sistemul audio al mașinii tale Renault, trebuie să afli seria sistemului audio. Află cum poți identifica seria radio-ului și să obții rapid codul de deblocare pentru radio-ul tău.

Metode de Extracție a Radio-Casetofonului Renault

Descoperă trei variante pentru a extrage radio-casetofonul din bordul mașinii tale Renault. Fiecare metodă este explicată în detaliu, astfel încât să poți alege cea mai potrivită pentru modelul tău de mașină.

Pentru a decoda un sistem audio Renault, ai nevoie de seria sistemului audio. Această serie este întotdeauna trecută de producătorul Renault pe eticheta radio-ului. Aici îți prezentăm trei variante pentru a extrage radio-casetofonul din bord:

Varianta A. Această metodă este cea mai des întâlnită la mașinile Renault și se aplică unităților audio care au patru orificii situate în cele patru colțuri. Prin aceste orificii se poate decupla o piedică ce menține radio-casetofonul în poziție fixă în bordul mașinii. Se vor folosi două chei dedicate pentru a deschide aceste orificii. Alternativ, se pot folosi patru cuie pentru lemn cu dimensiunile (3 x 80mm).

Varianta B. Această metodă se aplică radio-casetofoanelor ce au două orificii în formă de linie, situate în partea inferioară a radio-ului. Prin aceste orificii se poate decupla o piedică ce menține radio-casetofonul în poziție fixă în bordul mașinii. Se vor folosi o pereche de chei dedicate sau, alternativ, doi șuruburi de unghii.

Varianta C. Această metodă este întâlnită mai ales la mașinile Renault fabricate după 2012 și este caracterizată prin lipsa orificiilor sau a fantelor dedicate extragerii. Lipsa acestor orificii indică faptul că radio-ul este prins în bord cu patru șuruburi mascate de ornamentul din jurul radio-ului. Pentru a extrage radio-casetofonul, este necesară înlăturarea ornamentului (care este prins în clipsuri) din apropierea unității audio, după care se vor desuruba cele patru șuruburi. După parcurgerea acestor pași, se poate extrage radio-ul din bord și vei avea acces la seria radio-ului.

Oferim servicii de decodare pentru radio-uri auto, casetofoane, playere, MP3-uri și navigații pentru aproape toate modelele Renault, printre care se numără: Zoe, Wind, Vel, Statis, Twizy, Twingo, Trafic, Talisman, Symbol, Scenic, RX4, Scenic, Safrane, Modus, Megane, Master, Latitude, Laguna, Koleos, Kangoo, Kadjar, Grand Scenic, Grand Espace, Fuego, Fluence, Express, Espace, Clio, Captur, Avantime, Arkana și Alaskana.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *