Cod deblocare radio VW Golf 6

Servicii Profesionale de Decodare a Casetofoanelor Auto Volkswagen

Echipa noastră oferă servicii de decodare pentru diversele sisteme audio întâlnite în modelele Volkswagen. Realizăm extragerea codului de deblocare pentru o gamă largă de unități radio OEM Volkswagen, inclusiv:

 • Radio Navigație Volkswagen: MCD, MFD, MFD2, RN-S2, RNS 310, 315, 510, 810, 850
 • Radio RCD200, RCD210, RCD215, 300, 310, 500, 510
 • Radio Alpha I, II, III, IV, V
 • Radio Beta I, II, III, IV, V
 • Radio Gamma I, II, III, IV, V
 • Radio Delta I, II, III, IV, V, VI
 • Radio Sound 3000, 4000, 5000
 • Radio Monza MP3 Individual

Aceste unități radio, fabricate de lideri din industrie precum Blaupunkt, Bosch, Continental, Delphi, Grundig, Panasonic, Philips, TechniSat, sunt decodate cu precizie și profesionalism.

Cum Funcționează Decodarea Radio Volkswagen?

Pentru a obține codul de deblocare al echipamentului audio Volkswagen, completați simplu formularul nostru online cu seria dispozitivului. Procesăm decodarea exclusiv online, fără intervenții fizice asupra dispozitivului, menținând sigiliul și garantându-vă integritatea acestuia.

Procedură simplă pentru Decodare:

 1. Selectați Tipul Unității Audio
 2. Introduceți Seria Radio
 3. Adăugați o fotografie a Seriei Radioului
 4. Număr de Telefon (format internațional) – Vă vom contacta la acest număr pentru confirmare.

Pentru alte tipuri de serii sau întrebări frecvente, vă rugăm să ne contactați pentru a găsi cea mai bună soluție.

Extracție Radio CD VW folosind Chei Specializate

Pentru decodarea unui radio CD Volkswagen (VW), avem nevoie doar de seria acestuia. Unele radio CD-uri OEM Volkswagen necesită extragerea din bordul mașinii folosind chei dedicate pentru această operațiune simplă și eficientă.

Dacă nu aveți acces la aceste chei, uneori extracția poate fi realizată cu ajutorul uneltelor simple și puțină determinare.

Extracție Radio Navigație Volkswagen

Pentru radiourile VW fixate în bord cu 4 șuruburi, procesul de extracție necesită înlăturarea unui ornament plastic pentru accesul la șuruburi. Uneltele necesare sunt ușor de utilizat și vă sunt recomandate pentru a evita deteriorarea componentelor.

Cum Deblocați un Radio Volkswagen?

Oferta noastră include deblocarea simplă a radio-urilor Volkswagen prin metode specifice, adaptate fiecărui tip de unitate audio, fără a compromite integritatea sistemului.

Păstrăm Securitatea și Funcționalitatea Radio-urilor VW

Fiecare sistem audio Volkswagen are o serie și un cod antifurt unic. Încercările eșuate de deblocare sunt înregistrate, iar un număr predefinit de eșecuri poate duce la blocarea definitivă a radio-ului. Astfel, recomandăm evitarea introducerii unor coduri generice precum 0000 sau 1234.

Soluții pentru Situația „SAFE 2”

În cazul apariției mesajului „SAFE 2”, care semnalează blocarea radio-ului, există proceduri specifice pentru a debloca sistemul și a reveni la funcționalitatea normală.

Pentru decodare rapidă și sigură a radio-urilor VW, suntem aici să vă ajutăm!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *