Cod deblocare radio VW Amarok

Decodare și Deblocare Casetofoane Auto Volkswagen

Oferim servicii specializate de decodare pentru o gamă largă de sisteme audio instalate pe autoturismele Volkswagen. Efectuăm decodarea pentru numeroase modele radio OEM Volkswagen, printre care se numără:

  • Volkswagen Radio Navigație: MCD, MFD, MFD2, RN-S2, RNS 310, 315, 510, 810, 850
  • Volkswagen Radio RCD200, RCD210, RCD215, 300, 310, 500, 510
  • Volkswagen Radio Alpha I, II, III, IV, V
  • Volkswagen Radio Beta I, II, III, IV, V
  • Volkswagen Radio Gamma I, II, III, IV, V
  • Volkswagen Radio Delta I, II, III, IV, V, VI
  • Volkswagen Radio Sound 3000, 4000, 5000
  • Volkswagen Radio Monza MP3 Individual

Aceste modele radio, incluse în autoturismele Volkswagen, sunt produse de branduri renumite precum: Blaupunkt, Bosch, Continental, Delphi, Grundig, Panasonic, Philips, TechniSat.

Servicii de Decodare pentru Radiouri Volkswagen

Pentru a iniția procesul de decodare a unui echipament audio Volkswagen, completați formularul nostru online cu seria dispozitivului respectiv. Efectuăm decodări exclusiv online, bazate pe serie, fără a interveni fizic sau hardware asupra dispozitivului, păstrând astfel sigiliile și eventualele garanții.

Extragerea Informațiilor Necesare

În funcție de tipul unității audio, extragerea seriei dispozitivului poate varia:

  • Pentru decodarea radio CD Volkswagen, necesităm seria acestuia. Unele unități se extrag din bord folosind chei specifice.
  • Radiourile Volkswagen pentru navigație pot fi fixate în bord cu 4 suruburi sau printr-un ornament ce necesită o extragere atentă.

Procesul de Deblocare a Radiourilor Volkswagen

Pentru deblocarea unui radio casetofon, există pași simpli, precum menținerea apăsată a anumitor butoane pentru a introduce codul de deblocare.

Important de Retinut

Fiecare sistem audio Volkswagen are o serie și un cod antifurt unic. Încercările repetate de deblocare cu coduri generice pot duce la blocarea permanentă a radioului.

Mesajul „SAFE 2” și Deblocarea

„SAFE 2” apare atunci când se introduc 2 coduri greșite sau după o perioadă lungă de nealimentare a radioului. Pentru ieșirea din modul „SAFE 2”, radioul trebuie lăsat pornit timp de 60 de minute fără întreruperi.

Modelul și Seria Radiourilor Decodate

Oferim servicii de decodare pentru o varietate de modele Volkswagen, inclusiv Taro, Golf, Touran, Fox, Karmann Ghia, Jetta, Passat, Beetle și multe altele.

Ultimile Decodări Volkswagen

Recent, am reușit decodarea unor unități precum VW RNS310, RCD 200 Polo GP BVX, RCD210 MP3, VW RCD 500 Chrome BVX și multe altele.

Pentru a beneficia de serviciile noastre și a obține codul de deblocare, completați formularul nostru online și veți fi contactat pentru finalizarea procesului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *