Cod Deblocare Radio Renault Zoe, Wind, Vel, Statis, Twizy, Twingo

Bună! Ești fericitul posesor al unui model auto Renault? Ești exact unde trebuie să fii. De ce spun asta? E simplu. Suntem disponibili online și gata să-ți oferim ajutorul necesar!

Dacă ai un radio și, din diverse motive – fie că ai schimbat bateria, ai deconectat borna de la baterie sau ai avut mașina în service – acesta îți cere un cod, nu trebuie să-ți faci griji. Avem codul de deblocare pentru radio-ul tău.

Procedura de aflarea a seriei radio este una extrem de simplă, la fel de simplă ca și pronunțarea termenului „cod deblocare Renault”.

Pentru a decoda un sistem audio Renault, ai nevoie de seria sistemului audio. Seria este întotdeauna trecută de producătorul Renault pe eticheta radioului. În această secțiune, îți prezentăm trei variante de extragere a radio-casetofonului din bord:

Varianta A: Această variantă este cea mai întâlnită la autoturismele Renault și se aplică unităților audio care au patru orificii situate în cele patru colțuri. Prin intermediul acestor orificii se poate decupla o piedică ce menține radio-casetofonul fix în bordul mașinii. În acele orificii se vor introduce două chei dedicate. Ca alternativă la cheile dedicate, pentru extragerea radioului din Renault, se pot folosi patru cui pentru lemn cu dimensiunile: 3 x 80mm.

Varianta B: Această variantă se întâlnește la radio-casetofoanele ce au două orificii în formă de linie, situate în partea inferioară a radioului. Prin intermediul acestor orificii se poate decupla o piedică ce menține radio-casetofonul fix în bordul mașinii. În cele două orificii se va folosi o pereche de chei dedicate. Ca alternativă la cheile dedicate, pentru extragerea radioului din Renault, unii dintre clienții noștri au folosit două pile de unghii.

Varianta C: Această variantă este întâlnită în special la autoturismele Renault fabricate după 2012 și este caracterizată de lipsa orificiilor/fantele dedicate extragerii. Lipsa acestor orificii indică faptul că radio-ul este prins în bord cu patru suruburi ce sunt mascate de ornamentul din jurul radioului. Pentru a extrage radio-casetofonul, este necesară înlăturarea ornamentului (care este prins în clipsuri) din apropierea unității audio, după care, se vor desuruba cele patru suruburi. După parcurgerea acestor pași, se poate extrage radio-ul din bord, astfel încât vei putea avea acces la seria radio-ului.

Oferim servicii de decodare pentru radio-uri auto, casetofoane, playere, mp3 și navigații pentru aproape toate modelele Renault: Zoe, Wind, Vel, Statis, Twizy, Twingo, Trafic, Talisman, Symbol, Scenic, RX4, Scenic, Safrane, Modus, Megane, Master, Latitude, Laguna, Koleos, Kangoo, Kadjar, Grand Scenic, Grand Espace, Fuego, Fluence, Express, Espace, Clio, Captur, Avantime, Arkana, Alaskana.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *