Cod Deblocare Radio Renault Scenic, Safrane, Modus, Megane

Bună! Ești un fericit posesor al unui model auto Renault? Ești exact în locul potrivit. De ce spun asta? Simplu. Suntem disponibili online și gata să te ajutăm!

Dacă ai un radio și, din diverse motive, cum ar fi schimbarea bateriei, deconectarea bornei sau o vizită la service, acesta îți cere un cod de deblocare, noi avem soluția pentru tine.

Procedura pentru a afla seria radio este extrem de simplă, tot ce trebuie să faci este să spui „cod deblocare Renault”.

Pentru a decoda un sistem audio Renault, ai nevoie de seria sistemului audio. Această serie este întotdeauna înscrisă de producătorul Renault pe eticheta radio. În acest ghid, îți prezentăm 3 modalități de extragere a radioului din bord:

Varianta A. Această opțiune este cea mai întâlnită la mașinile Renault și se aplică unităților audio care au 4 orificii în cele 4 colțuri. Prin intermediul acestor orificii se poate înlătura o piedică care menține radio-casetofonul fix în bord. În aceste orificii se vor introduce 2 chei dedicate. Alternativ, în locul cheilor dedicate, poți folosi 4 cuie pentru lemn cu dimensiunile: (3 x 80mm).

Varianta B. Această opțiune este întâlnită la radio-casetofoanele care au 2 orificii în formă de linie, situate în partea inferioară a radioului. Prin intermediul acestor orificii se poate înlătura o piedică care menține radio-casetofonul fix în bord. În cele 2 orificii se va folosi o pereche de chei dedicate. Alternativ, pentru extragerea radioului din Renault, unii clienți au folosit 2 pile de unghii.

Varianta C. Această opțiune este întâlnită mai ales la mașinile Renault fabricate după 2012 și este caracterizată prin lipsa orificiilor/fantele dedicate extragerii, ceea ce indică faptul că radio-ul este prins în bord cu 4 suruburi mascate de ornamentul din jurul radioului. Pentru a extrage radio-casetofonul, este necesar să înlăturați ornamentul (care este prins în clipsuri) din apropierea unității audio, apoi să desurubați cele 4 suruburi. După acești pași, puteți extrage radio-ul din bord și veți avea acces la seria acestuia.

Oferim servicii de decodare pentru radio-uri auto, casetofoane, playere, mp3 și navigații pentru aproape toate modelele Renault: Zoe, Wind, Vel, Statis, Twizy, Twingo, Trafic, Talisman, Symbol, Scenic, RX4, Scenic, Safrane, Modus, Megane, Master, Latitude, Laguna, Koleos, Kangoo, Kadjar, Grand Scenic, Grand Espace, Fuego, Fluence, Express, Espace, Clio, Captur, Avantime, Arkana, Alaskana.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *