Cod deblocare radio Renault Clio 4 Medianav LAN5210WR4 GPS Multimedia Display

Cod Radio Renault este un serviciu specializat în decodarea casetofoanelor auto Renault. Suntem lideri în domeniul decodărilor pentru sistemele audio Renault, fie că este vorba de mp3, casetofon, radio, navigație, DVD, CD auto sau player. Pentru a vă ajuta să obțineți codul de deblocare al unității audio, avem nevoie de seria dispozitivului respectiv.

Decodarea Radio Casetofoanelor Auto Renault

În această secțiune, vă oferim posibilitatea de a recupera online codul original de deblocare pentru echipamentele audio Renault, indiferent de tipul lor. Pentru a iniția procedura de decodare a radioului Renault, trebuie să identificați seria dispozitivului respectiv. După ce ați identificat seria dispozitivului audio Renault, vă rugăm să completați formularul de mai jos cu toate detaliile solicitate și să plasați comanda de decodare. Efectuăm decodările exclusiv online, doar pe baza seriei, fără intervenții fizice sau hardware care ar putea afecta sigiliul sau garanția dispozitivului.

Cum se extrage Radio Casetofon din Bord

Există mai multe variante pentru a extrage radio-casetofonul din bord, în funcție de tipul acestuia:

Varianta A: Pentru unitățile audio Renault cu 4 orificii în cele 4 colțuri, puteți folosi cheile dedicate PC5-83 pentru a decupla piedica și extrage radio-casetofonul din bord. Alternativ, puteți utiliza 4 cuie pentru lemn cu dimensiunile Diametru = 3mm, Lungime = 80mm (3 x 80mm) pentru aceeași operațiune.

Varianta B: Pentru unitățile audio cu 2 orificii în formă de linie în partea inferioară, utilizați cheile dedicate PC5-132 sau 2 pile de unghii pentru extragerea radio-casetofonului din bord.

Varianta C: Pentru autoturismele Renault fabricate după 2012, care nu au orificii sau fante pentru extragere, va trebui să îndepărtați ornamentul din jurul radioului (prins în clipsuri) și să desurubați cele 4 suruburi pentru a extrage radio-casetofonul. După aceea, veți putea găsi seria dispozitivului pe etichetele lipite pe tabla radioului.

Bine de Știut

Pentru a introduce codul de deblocare la un radio Renault, există două variante:

  • Varianta 1: Pentru sistemele audio Renault cu butoane de la 1 la 6, apăsați butonul corespunzător fiecărei cifre a codului și confirmați apăsând butonul „6” timp de 5 secunde atunci când codul corect este afișat.
  • Varianta 2: Pentru sistemele audio care permit introducerea codului doar cu ajutorul comenzilor de pe volan sau joystick, urmați pașii indicați în manual pentru a selecta fiecare cifră a codului și confirmați introducerea corectă.

Dacă introduceți greșit codul de mai multe ori, radio-casetofonul se va bloca temporar și va trebui să așteptați pentru a-l debloca.

La Cod Radio Renault, suntem dedicați furnizării serviciilor de decodare casetofoanelor auto Renault pentru clienții noștri. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să ne contactați.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *